Hungary United Kingdom(Great Britain) Germany

A víz üzenete

A víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Az általa tárolt információkat képes az emberi szervezetre is átvinni, ezért olyan fontos hogy milyen vizet iszunk. Masaru Emoto japán professzor új módszerrel kezdte tanulmányozni a víznek ezen képességét, amellyel a gondolatok, a szavak, a hangok és a zene vízre való hatása megjeleníthető. Emoto desztillált vizet használt kísérleteihez, amelyen mondhatni semmilyen információ nincs. Erre az információ nélküli vízre különböző rezgéseket vitt fel. Mozart, Beethowen, Chopin műveket, heavy metal zenét, népdalokat hallgattatott a vízzel, különböző szavakat helyezett rá, majd mindegyiket lefagyasztotta, és mikroszkóp alatt megvizsgálta. Az eredmény megdöbbentő volt. A normál állapotban lévő vízkristályok hatszögletű kristályszerkezetet alkotnak, mint a hópihe.

Emoto kísérlete bizonyította, hogy amennyiben bármilyen negatív tartalmú utasítást adnak a víznek, pl: csináld magad, hagyj békén, megöllek, akkor ez a kristályszerkezet azonnal szétesik. Abban a pillanatban azonban, amint pozitív információt sugároznak felé, mint pl. szeretlek, gyönyörű vagy, a hatszögletű kristályszerkezet azonnal létrejön. Emoto kipróbálta a különböző forrásokból, szent kutakból származó vizeket is, melyek gyönyörű, határozott formát mutattak. Ha egy ilyen tökéletes szerkezetű víz bekerül a szervezetünkbe, az átformálja a testünkben lévő vizet, mert egy erősebb rezgés mindig átformálja a gyengébbet.

”Ha létezik lélek és az Isten, akkor a bizonyosságért nem kell messzire menned, mert ott van a lüktető anyagban, a szürke hétköznapjaidban, a kezedben, és ha már elég bölcs vagy, hogy a saját érzékeiddel fedezd fel a mindenséget, hamar észre fogod venni, hogy a mindenség felfedezésének egyik legkézenfekvőbb útja a víz.”

emoto