Hungary United Kingdom(Great Britain) Germany

Rólunk

Ami több ezer évig pihent a föld alatt, és amit már a török is szívesen fogyasztottak, azt negyed évszázada az Alba Mineral Kft. biztosítja a fogyasztóknak. Vállalatunk fő tevékenységeként Székesfehérváron, védett területen, a Sport és Szabadidőközpont szomszédságában termeli ki és palackozza az Aqua Mathias természetes ásványvizet. Melyet Királyvíz Mintaboltunkban mind a kis-, mind a nagykereskedelem közvetlenül beszerezhet.

Miért az Aqua Mathias nevet viseli a székesfehérvári természetes ásványvíz?

Mivel Mátyás király székhelye Székesfehérvár volt és már kódexeiben is megemlékeztek a helyi kutak kitűnő forrásairól, így a névadás számunkra teljesen egyértelmű volt.

De filozófiánk szerint Mátyás király eredendően a vízhez van kötve, hiszen a történelemben neki jutott a víz-választó szerep, ő volt az, aki országunkban tökéletesen megtestesítette az igazságos uralkodó és az eltökélt és sikeres hadvezér képét. Törekvései egyszerre irányultak az egységre, a teljességre és az egészségre is, mely nem csak az akkori kor szellemét, hanem modern világunk eszméit is meghatározza.

És ugyan ez az a szellem szerintünk jelen van természetes ásványvizünkben!

Hiszen az Aqua Mathias természetes ásványvíz olyan egymást erősítő elemek egyedi összessége, amelyet utánozni lehetetlen. És ezt a kincset az Alba Mineral Kft. palackozza és eljuttatja az ország minden részébe, hogy Ön nap, mint nap eleget tehessen az egészsége védelmében.

Miért válassza ezen kívül az Aqua Mathias természetes ásványvizet?

Mert vállalatunk elkötelezett híve az egyedi ásványvízbázis természetes tisztaságának megőrzése, valamint a környezetvédelem ügye iránt.

Utóbbi érdekében a természetes ásványvíz palackozása és forgalmazása során törekszünk a természetes erőforrások és a felhasznált energia csökkentésére, és odafigyelünk a szelektív hulladékgyűjtésre.

Mindezekkel egybehangzóan pedig minden alkalmazottunkat és partnerünket ösztönözzük arra, hogy aktívan részt vegyen a környezetvédelemben, mert hiszünk abban, hogy ez biztosítja hozzájárulásunkat a fenntartható fejlődéshez.

A több mint két évtizedes munkánk és elkötelezettségünk eredménye:

  • 2005-ben Komlóért Expo díj
  • 2007 – VOSZ, az év vállalkozója
  • 2013 – VOSZ, Minőségi Nagydíj