Hungary United Kingdom(Great Britain) Germany

Palackozott vagy csapvíz?

A különböző tudományos forrásokból származó elemzések és közlemények egyre inkább a csapvíz irányában mutatnak, mi szerint az is van olyan egészséges, mint a palackozott víz. Azonban a tények még mindig nem ezt támasztják alá, hiszen azon túl, hogy a vezetékes víz vegyszerekkel telített, nem tartalmaz a szervezetünk számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és nyomelemeket.

Bár a vezetékes víznek minden kétséget kizáróan meg van a maga előnye, hiszen szinte bárhol elérhető, palacktól mentes és igény szerint hideg vagy meleg, a folyamatosan magas minőséget nem várhatunk tőle.

Gondoljunk csak bele! Hányszor fordult elő, hogy a csapból megengedett víz vörös volt a rozsdától vagy épp tejfehér a klórtól. Ön szívesen fogyasztja nap, mint nap ezt az ingadozó minőségű vizet?

palackozott viz

A palackozott természetes ásványvíz a fentiekkel ellentétben folyamatosan biztosítja a legmagasabb minőséget, így meglepetés soha nem érhet minket. Azonban a palackozott ásványvizek fogyasztása során is felmerülhetnek kétségek, hiszen azt gondoljuk, hogy a palackkal csak tovább terheljük a környezetet. Szerencsére ez tévedés, mivel a felhasznált palackok 100 %-ban újrahasznosíthatóak.

Összegezve tehát, ha folyamatosan magas minőségű, tiszta és mindenképp egészséges vízbevitelre vágyunk érdemes a palackozott természetes ásványvizet választanunk.